Home Tennis.Free.Bg Презентация-2НТК TennisFox
Tennis.Free.Bg Презентация-2НТК TennisFox TennisFox

2 Национална Треньорска Тенис Конференция - тел:0888607786

Национална Тенис Треньорска Конференция-Росен Харалампиев 0888607786

„Трио консулт" ООД и Българската федерация по тенис организират Втора Национална треньорска конференция, която ще бъде с акцент върху изграждането на основни умения на оранжев и зелен корт.

Конференцията е насочена към всички, които искат да обогатят своите знания за тренирането на основните умения на оранжев и зелен корт, които да бъдат доразвити в изграждането на бъдещите шампиони. Тя ще включва теми за техническото, тактическото и физическото развитие на младите тенисисти, за ползата от използване на модифицирана екипировка, за ролята на състезанията и т.н. Презентациите на гост-лектора Марк Тенант ще бъдат с превод на български език..

Тенис за Деца с Марк Тенант

Марк Тенант с Росен Харалампиев

Тенис за Деца - оранжев корт , тел:0888607786

Марк Тенант Тенис за деца  Росен Харалампиев

Марк Тенант е квалифициран треньор от ниво 5 на LTA, преподавател и оценител по обучение на треньори. През 2016 г. е избран за един от 50-те най-влиятелни треньори в света от новозеландската компания CoachSeek..

Марк Тенант има над 30-годишен опит като треньор в клубове и тенис центрове във Великобритания, специализиран по-основно в развитието на начинаещи тенисисти. Той обучава треньори за LTA и ITF повече от 20 години и е водил над 100 квалификационни курса за LTA, провел е и множество конференции в над 80 страни по света като водещ лектор, презентирал е на редица конференции и семинари на Tennis Europe. Директор е на inspire2coach, компания, която основава заедно с Ричард Марклоу през 2007 г. Компанията предлага обучение на треньори по целия свят и управлява повече от 30 бази във Великобритания..

Матей Пампулов с Росен Харалампиев

Матей Пампулов е български тенисист роден на 29 април 1949 г. в Пловдив. Дългогодишен състезател за Купа Дейвис. За отбора на България за Купа Дейвис има 7 победи и 13 загуби. Заедно със своя брат-близнак Божидар Пампулов са една от най-успешните двойки в отбора.

През 1975 г. Матей и Божидар Пампулови печелят сребро на двойки от Европейското първенство във Виена, което е първият медал за България от голямо официално състезание.

През 1983 г. след като приключва професионалната си кариера става капитан на отбора за Купа Дейвис.

Кирил Симеонов Кондиционен с Росен Харалампиев

Кирил Симеонов - най-добрият кондиционен треньор за тенисисти

В практиката си съм се сблъсквал с разнообразни физически и психически състояния и смея да твърдя, че единственият начин човек да живее по-добър живот е да е активен, да се храни здравословно и да е обграден от позитивни хора!

Движението наистина лекува, а не лекарствата. Най-лошият съвет към един човек за мен е да спре да се движи. Дипломиран съм като спортен рехабилитатор по система NASM (National Academy of Sports Medicine). След като завърших там, вече имах и научно доказателство към използваните от мен методики на работа. Колкото и нескромно да звучи примери има много. Всеки човек заслужава да е здрав и да се наслаждава на живота. Последният случай е с моя клиентка жена, която е оперирана от тумор на гръбначния стълб. Според лекарите тя никога няма да може да ходи нормално, а само след година рехабилитация вече сме на ниво леко бягане.

Цветан Цветанов - Добър Тенис Треньор в Бургас

Цветан Цветанов - Добър Тенис Треньор в Бургас

Цветан Цветанов --> https://tennisfox.net

Презентация на Втората национална Тенис конференция

Марк Тенант - 2НТК Марк Тенант - 2НТК Марк Тенант - 2НТК

web counter